Rosslare til Bilbao Ferge

Rosslare Bilbao fergeruten knytter Irland med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rosslare Bilbao fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rosslare - Bilbao Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 28 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rosslare Bilbao priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rosslare Bilbao ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rosslare Guide

Den irske landsbyen Rosslare er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er skilt fra Nordsjøen av en lang sandbakke som strekker seg nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes å være den mest solrike i Irland og har vært et populært reisemål i de siste 100 årene. Byens strand er blitt tildelt et Blå Flagg og tiltrekker mange badender og familier.

Byens moderne havn har gode passasjerfasiliteter, og leverer fergeservicer til Pembroke (seiltid ca. 4 timer), Fishguard (seiltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Rosscoff i Frankrike. Passasjerfasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, en lekeplass og et venteområde.

Bilbao Guide

Den spanske byen og havn Bilbao er hovedstaden i provinsen Bizkaia og ligger på bredden av Nervion-elven som slutter seg til det Cantabriske Hav 11 km lengre borte. Elven har vært viktig for byens utvikling, siden den ble etablert i det 14. århundret. Sammen med de andre byene som er beliggende langs begge sider av elven, danner Bilbao Greater Bilbao området og har en livlig kultur scene, som besøkender til byen vil nyte. Hvis scenekunst er av interesse, bør man besøke Teatro Arriaga og Euskalduna konsertsal.

Bilbaos havn ligger på Bilbao Abra-bukten og langs elvemunningen Bilbao, i Vizcaya (Baskerlandet). Hovedfasilitetene er i Santurtzi og Zierbena kommuner, ca. 15 km vest av Bilbao. Brittany Ferries betjener Bilbao – Portsmouth rute, med fergen deres MV Cap Finistère.