Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bilbao havn

 • Med bil

  Bilbao havn ligger i en liten fiskerlandsby som heter Santurtzi. Nord-Spania har utmerkede veiforbindelser. Bilbao er 3 timer fra Zaragoza, 4 timer fra Madrid og 6 timer fra Barcelona. Bilbao havn er tilgjengelig både fra vest (Santander) og øst (Madrid og Barcelona) via A8. Ta N644 avkjørsel og følg denne veien til havnen i Bilbao.

 • Med tog

  Det er direkte togforbindelser til store spanske byer og hele den iberiske halvøy. For mer informasjon, se Renfe nettside.

 • Adresse

  Puerto de Bilbao (Santurtzi), Muelle Vizcaya, Espigón, 3 48980 Santurtzi

 • Bilbao Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bilbao før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bilbao Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bilbao Ferge servicer

Bilbao Guide

Bilbao Guide

Bilbao er en storby som ligger i hjertet av den spanske Baskerland, som ligger midt på landets nordlige kyststrekning til Atlanterhavet. Byen er bygget langs elva Rio Nervión, som her renner ut i havet. Akkurat som alle andre større europeiske byer på kontinentet er Bilbao en blanding av framgang, tradisjon og trist, slitt forsteder. Bilbao har utmerket seg i regionens beste restauranter og natteliv. Byens befolkning er kjent for sin vennlighet, som besøkende ligger merke til.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.