St Malo til Jersey Ferge

St Malo Jersey fergeruten knytter Frankrike med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Malo - Jersey Fergeselskaper

 • Condor Ferries
  • 9 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige St Malo Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Malo Jersey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Jersey Ferge anmeldelser

 • "Behagelig overfart"

  Nød turen frem og tilbake mellom St Malo og Jersey. Deilig ferge som avgikk i tiden fra St Malo. På tilbaketuren ble avgangen forsinket men forsinkelsen ble stort sett innhentet. Utmerket service om bord. Eneste malurter i begeret er prisen. 250 euro for bil med fører på en tur som varer 1 time og 20 minutter.

  'Tage Petas' reiste på St Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Les mer Les mindre
 • "Tur"

  Vi tok raskfergen (1 time og 20 minutter) fra St Malo til St Helier og retur. Begge turene gikk fin.

  'Gary LeGrow' reiste på St Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Les mer Les mindre
 • "Min mening"

  Behagelig tur. Båten romslig, behagelig, ren og veldig vennlig personale.

  'Jannick' reiste på St Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Les mer Les mindre
 • "Condor opplevelse"

  Litt et rot under bookingen via internett, men alt ble ordnet over telefon, takk. Gode skilte til havnen i Saint-Malo. Punktlighet var perfekt, flott båt.

  'Bruno' reiste på St Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Les mer Les mindre

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.