St Malo til Jersey Ferge

St Malo Jersey fergeruten knytter Frankrike med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for St Malo Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

St Malo - Jersey Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 9 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige St Malo Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på St Malo Jersey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Guide

Den franske byen og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige delen av Frankrike. Byen ble bygget på en øy av granitt og har en unik atmosfære, vidunderlige landskap og deilige strender. St. Malo er populær blant turister fra hele Europa. Byen er anerkjent som den vakreste kanal havnen i Frankrike med sine brosteinsbelagte gater, hotell, bar, restauranter og butikker. Det er gater og plasser foret med høye palé.

Havnen i St. Amlo har to nye fergeterminaler, som har gode passasjerfasiliteter, inkludert gavebutikker, kaféer og vekselkontor. Det er fergeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløyene.