Jersey til St Malo Ferge

Jersey St Malo fergeruten knytter Jersey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Condor Ferries. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey St Malo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - St Malo Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey St Malo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Jersey St Malo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

St Malo Guide

Selv om St. Malo ikke er en av de største byene i Bretagne området i Frankrike, ligger byen tett på Mont Saint Michel, og er en god base for besøkender, som vil utforske byen og omegnen dens. Det er en rekke populære attraksjoner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brosteinsbelagte smug omkring den befestede byen.

Byen er det endelige reisemålet for den daglige Condor ferge, som starter i Weymouth, England og stopper ved Guernsey og Jersey underveis.