Portsmouth til Santander Ferge

Portsmouth Santander fergeruten knytter England med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 33 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Santander fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Santander Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 33 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Santander priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Santander ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Santander Ferge anmeldelser

 • "Min mening"

  Hei, Reiseopplevelsen min var veldig god. Skipet var veldig godt, alt var rent og personalet var vennlige. Det er en lett måte å reise mellom Storbritannia og Spania på, særlig for dem som ikke vil til Portugal. Den eneste endringen jeg ville foreslå, er madrassen i lugaren. Det var den eneste tingen på skipet jeg ikke likte.

  'Helder' reiste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Første gang"

  Første gang på en Brittany ferge, trodde, det ville være kjedelig å være på et skip så lenge, men det var mye bedre enn jeg trodde. Personalet var svært behagelige, det var godt utvalg av matvarer og prisene var rimelige. Jeg vil bruke denne ruten igjen.

  'Philip' reiste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Bra standard på båten"

  Vi var veldig fornøyd med båten. Nærmest cruisestandard for passasjerene. Men noe kronglete og (kanskje) lite effektiv kjøring/plassering på bildekket. Forøvrig bør reiseruten til ferjen merkes bedre - det var meget forvirrende at vi måtte følge skilt til "canal ferries" når vi skulle over Biskayabukten til Santander. Men vi fant frem etter litt kronglete kjøring.

  'Anonym' reiste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse!"

  God service, god opplevelse, vennlig personale og gode priser om bord. Det var ingen grunn til å booke en lugar, setene var svært gode. Jeg vil anbefale, og jeg vil bruke igjen!

  'Ugo' reiste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Santander Guide

Den moderne spanske byen Santander ligger på Biscayabukten og det cantabriske havet, og er et populært turistreisemål, primært på grunn av strendene sine. Den mest populære tiden å besøke byen er de varme sommermånedene, hvor mange kommer for å nyte de mange strender. Andre måter å bruke sin tid på, inkluderer en spasertur langs Avenida de la Reina Victoria eller promenaden Paseo Maritimo eller en seiltur langs kysten. Santanders travle fiskeridistrikt, kjent som Barriop Pesquero, er nok det beste stedet å finne en god fiskerestaurant.

Det er fergeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannia. overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.