Portsmouth til Santander Ferge

Portsmouth Santander fergeruten knytter England med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 33 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Santander fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Santander Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 33 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Santander priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Santander ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Santander Guide

Den moderne spanske byen Santander ligger på Biscayabukten og det cantabriske havet, og er et populært turistreisemål, primært på grunn av strendene sine. Den mest populære tiden å besøke byen er de varme sommermånedene, hvor mange kommer for å nyte de mange strender. Andre måter å bruke sin tid på, inkluderer en spasertur langs Avenida de la Reina Victoria eller promenaden Paseo Maritimo eller en seiltur langs kysten. Santanders travle fiskeridistrikt, kjent som Barriop Pesquero, er nok det beste stedet å finne en god fiskerestaurant.

Det er fergeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannia. overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.