Plymouth til Santander Ferge

Plymouth Santander fergeruten knytter England med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Plymouth Santander fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Plymouth - Santander Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 20 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Plymouth Santander priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Plymouth Santander ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Plymouth Guide

Den engelske byen Plymouth ligger på sørkysten av Devon, i den sørvestlige delen av England, omkring 300 km nordvest av London. Byens historie er forbundet med havet og i sin tid har byen vært, eller er fremdeles, et knutepunkt for skipsbygning. Det er også hjemstedet for den største flåtebasen i Vest-Europa, Her Majesty’s Naval Base Devonport.

Det er fergeforbindelser til Roscoff i Frankrike og Santander i Spania.

Santander Guide

Den moderne spanske byen Santander ligger på Biscayabukten og det cantabriske havet, og er et populært turistreisemål, primært på grunn av strendene sine. Den mest populære tiden å besøke byen er de varme sommermånedene, hvor mange kommer for å nyte de mange strender. Andre måter å bruke sin tid på, inkluderer en spasertur langs Avenida de la Reina Victoria eller promenaden Paseo Maritimo eller en seiltur langs kysten. Santanders travle fiskeridistrikt, kjent som Barriop Pesquero, er nok det beste stedet å finne en god fiskerestaurant.

Det er fergeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannia. overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.