Portsmouth til Bilbao Ferge

Portsmouth Bilbao fergeruten knytter England med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 33 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Bilbao fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portsmouth - Bilbao Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 33 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Bilbao priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Bilbao ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Bilbao Guide

Den spanske byen og havn Bilbao er hovedstaden i provinsen Bizkaia og ligger på bredden av Nervion-elven som slutter seg til det Cantabriske Hav 11 km lengre borte. Elven har vært viktig for byens utvikling, siden den ble etablert i det 14. århundret. Sammen med de andre byene som er beliggende langs begge sider av elven, danner Bilbao Greater Bilbao området og har en livlig kultur scene, som besøkender til byen vil nyte. Hvis scenekunst er av interesse, bør man besøke Teatro Arriaga og Euskalduna konsertsal.

Bilbaos havn ligger på Bilbao Abra-bukten og langs elvemunningen Bilbao, i Vizcaya (Baskerlandet). Hovedfasilitetene er i Santurtzi og Zierbena kommuner, ca. 15 km vest av Bilbao. Brittany Ferries betjener Bilbao – Portsmouth rute, med fergen deres MV Cap Finistère.