Bilbao til Rosslare Ferge

Bilbao Rosslare fergeruten knytter Spania med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 29 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bilbao Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bilbao - Rosslare Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 29 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bilbao Rosslare priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bilbao Rosslare ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bilbao Guide

Den spanske byen Bilbao ligger i den nordlige sentrale delen av Spania, omkring 14 km sør for Biscayabukten, hvor munningen av Bibao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommersielle og kulturelle hovedsenter i det nordlige Spania. Ett av de største drivekreftene bak byens omdømme er Guggenheim Museum. Byens beliggenhet gjør den til den perfekte havnen for adgang til den nordlige delen av den iberiske halvøy og det sørvestlige Frankrike.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bukten. Det er en fergeforbindelse mellom Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.