Guernsey til Jersey Ferge

Guernsey Jersey fergeruten knytter Guernsey med Jersey og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Condor Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Manche Iles Express servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 10 Uke overfarter på Guernsey Jersey ruten mellom Guernsey og Jersey. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Guernsey - Jersey Fergeselskaper

  • Condor Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Guernsey Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Guernsey Jersey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Guernsey Guide

Guernsey er del av Kanaløyene i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandie i Frankrike og 120 km sør av Weymouth i England. Øya har et mildere klima enn mye av Storbritannia og øyas beboere nyter det utendørs. Det er vakre strender og klippestier. I sommermånedene kan man nyte en ”al fresco” middag. Guernseys hovedstad, St. Peter Port, har vakre brosteinsbelagte gater og en vakker marina.

Det er mange ting å se og lage på øya. Dens spektakulære kystlinje og landskap gir mulighet for en rekke utendørs aktiviteter, slik som klatring, sykling, dykking, kajakkroing, surfing, windsurfing og seilas.

Øyas havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens sentrum. Havnen har servicer til de andre Kanaløyene, samt Frankrike og Storbritannia.