Guernsey
Jersey
Ferger til Jersey
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Guernsey til Jersey Ferge

Guernsey Jersey fergeruten knytter Guernsey med Jersey og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Condor Ferries seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 hour mens Manche Iles Express servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 minutter.

Det er 12 Uke overfarter på Guernsey Jersey ruten mellom Guernsey og Jersey. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Guernsey til Jersey
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Guernsey til Jersey?

  Fergetiden fra Guernsey til Jersey er omtrent 1h 10m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Guernsey til Jersey?

  Fergeprisen fra Guernsey til Jersey kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Guernsey til Jersey er 166 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Guernsey og Jersey?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Guernsey til Jersey. Disse er
  • Condor Ferries
  • Manche Iles Express
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Guernsey til Jersey?

  Bestill ferger fra Guernsey til Jersey gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Guernsey til Jersey?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Guernsey til Jersey med
  • Condor Ferries
  • Manche Iles Express
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Guernsey til Jersey?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Guernsey til Jersey med
  • Condor Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Guernsey til Jersey?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Condor Ferries
 • Hva er avstanden fra Guernsey til Jersey?

  Avstanden mellom Guernsey til Jersey er omtrent 29 nautiske mil.

Guernsey Jersey Ferge anmeldelser

 • "Jersey til Portsmouth - God tur, men en skam med maten"

  Jeg tok overnat ferge fra Jersey til Portsmouth. Lesning var lett og lugaren var helt fin. Personalet var vennlige, men maten var veldig dårlig kvalitet etter min mening.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre
 • "Desember tur"

  Jeg ble rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på tross av at den motor ikke fungerte på fergen, hadde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nøt det, som alltid. Ingen klager overhodet; personalet var fremragende og holdt meg godt informert. Synes at det ryktet Condor har for øyeblikket, er ufortjent og hvis bare de kunne kontrollere været, ville servicen deres være fin.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Les mer Les mindre

Guernsey Guide

Guernsey er del av Kanaløyene i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandie i Frankrike og 120 km sør av Weymouth i England. Øya har et mildere klima enn mye av Storbritannia og øyas beboere nyter det utendørs. Det er vakre strender og klippestier. I sommermånedene kan man nyte en ”al fresco” middag. Guernseys hovedstad, St. Peter Port, har vakre brosteinsbelagte gater og en vakker marina.

Det er mange ting å se og lage på øya. Dens spektakulære kystlinje og landskap gir mulighet for en rekke utendørs aktiviteter, slik som klatring, sykling, dykking, kajakkroing, surfing, windsurfing og seilas.

Øyas havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens sentrum. Havnen har servicer til de andre Kanaløyene, samt Frankrike og Storbritannia.


Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øya Jersey, som er en av Kanaløyene i den engelske kanal. St. Helier er et av tolv sogn på øya og er øyas hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fått navnet sitt fra det asketiske eremitten, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundret. Eremittens festdag er preget av en årlig kommunal og økumenisk pilegrimsreise til Hermitage 16. juli.

Det sentrale markedet er populært blant besøkender. Dette er et innendørs marked på Beresford Street, som ble åpnet i 1882 og er blitt erklært et sted av særlig interesse. Markedet har viktoriansk skirktur, som omfatter støpejern strukturer og en ornamental fortene.

Passasjerfasiliteter i byens havn inkluderer kaféer, butikker og tollfrie butikker. Det er fergeforbindelser til Guernsey, Frankrike og England.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.