Blu Navy
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Blu Navy

BN di Navigazione, eller Blu Navy, er et italiensk fergeselskap, som knytter byene Piombino i Toscana og Portoferraio på øya Elba sammen, mens datterselskapet BN Sar Nar tilbyr ruter mellom Korsika og Sardinia i Middelhavet.

Selskapet ble startet i 2010 og hadde da 6 ruter, men har gradvis vokst til et etablert merke i den italienske shippingindustrien. Selskapet har nå en oppfattende ruteplan og er kjent for å være punktlig.

Blu Navy bruker et stort fartøy som heter Acciarello. Dette fartøyet har en kapasitet på 800 passasjerer og 200 biler, med mulighet for lasting og lossing på bare tretti minutter. Acciarello er en av de mest effektive passasjerfergene i Tyrrhenhavet. Skipet måler 113 meter og er 18 meter breidt, og fergen har hastigheter opptil 16 knop

Fergen ble totalrenovert i 2015 og fokuset var da å forbedre komfort og underholdning ombord. Fergen har nå lusuriøse sitteområder og en førsteklasses bar som serverer deilige snacks og forfriskninger. Fergen har også en nydesigna garasje som betyr at passasjerene kan parkere kjøretøyene sine uten å bekymre seg.

Med directferries.no kan du sammenligne Blu Navy seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Om bord Blu Navy

Blu Navy routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.