Cavo til Piombino Ferge

Cavo Piombino fergeruten knytter Elba med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Toremar servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 20 min.

Det er 63 Uke overfarter på Cavo Piombino ruten mellom Elba og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Cavo - Piombino Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 4 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Toremar
    • 5 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cavo Piombino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cavo Piombino ruten er for en bil og 1 passasjer.

Cavo Guide

Cavo ligger på den italienske øya Elba, og er en by og havn på øyas middelhavs kyst. Elba er den største øya i det toskanske øyhavet, og danner del av øygruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske øya etter Sicilia og Sardinia.

Øya er kjent for sitt krystallklare vann, vakre strender og dens vidunderlige landskap. For dem som ønsker mer enn avslapning på en av øyas strender, er det dykking og snorkling, takket være de rike farvannene, som vrimler med mange arter av fisk. For dem som foretrekker å bli på land, er øya perfekt for vandrerturer.

Øya er knyttet til det italienske fastlandet på ruter mellom Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.