Rio Marina til Piombino Ferge

Rio Marina Piombino fergeruten knytter Elba med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rio Marina Piombino fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rio Marina - Piombino Fergeselskaper

  • Toremar
    • 8 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rio Marina Piombino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rio Marina Piombino ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rio Marina Guide

Byen Rio Marina ligger på den italienske øya Elba, i provinsen Livorno i Toscana region. Området var først bebodd i det 15. århunret, selv om byen ikke riktig begynte å vokse inntil det 18. århundret, etter et fall av pirat aktivitet i området. Selve byen ligger på en liten fjord på den østlige side av Elba, og er omgitt av bretter. I dag er byen et populært turist reisemål. Kirken San Rocco er en populær attraksjon i byen, og likeledes er tårnet i havnen, som ble bestilt av Giacomo V Appiano i 1534.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Pianosa og Piombino.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.