Piombino til Rio Marina Ferge

Piombino Rio Marina fergeruten knytter Italia med Elba. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Piombino Rio Marina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Piombino - Rio Marina Fergeselskaper

  • Toremar
    • 8 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piombino Rio Marina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Piombino Rio Marina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino ligger i Liverno provins i Toscana. Byen ligger på grensen mellom Tyrrenhavet og det Liguriske Hav, foran øya Elba. Byens opprinnelse kan spores tilbake til da det var en etrusisk port, men deretter ble en viktig havn i middelalderen i Republikken Pisa. August er et godt tidspunkt å besøke byen, hvor ”Agosto con Gusto” er i full gang. Dette er en vin festival, det feire gastronomi og kulinariske tradisjoner i Piombino. Andre attraksjoner i byen inkluderer Museum og tecitadell og byen, hvor dens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan undersøkes nærmere. For de mer energiske besøkende, er det en rekke gå- og sykkelstier langs kysten.

Det er direkte fergeforbindelser fra Piombinos havn til øyene i det toskanske øyhavet (Elba øy ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.

Rio Marina Guide

Rio Marina ligger på den østlige delen av den italienske øya Elba, i en liten fjord som er omgitt av bretter, som er karakterisert av rød jord på grunn av jernoksid gruvedrift som fant sted i fortiden. Utvinningen av jernoid som fant sted i regionen går tilbake til etruskenes tid og var samme med fiskeri, hovedaktiviteten for landsbyen beoere inntil nylig. I dag er landsbyen en turistby som har mange fasiliteter. En populær attraksjon i landsbyen er kirken San Rocco, som er et tårn i havnen som har en åttekantet base og ble bestilt i 1534 av Giacomo V Appiano. Øyas Mineral Park er en annen populær attraksjon, og er, hvor en rekke mineraler som finnes på forskjellige deler av øya kan ses. Det er omkring 1000 forskjellige mineraler, og det er også mulig å besøke en mine.

Det er fergeforbindelser fra havnen til fastlandet, som et alternativ til Portoferraio.