Piombino til Cavo Ferge

Piombino Cavo fergeruten knytter Italia med Elba og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Toremar servicen seiler pop til 5 ganger daglig med en seiltid fra 15 min.

Det er 63 Uke overfarter på Piombino Cavo ruten mellom Italia og Elba. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Piombino - Cavo Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 4 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Toremar
    • 5 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piombino Cavo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Piombino Cavo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino ligger i Liverno provins i Toscana. Byen ligger på grensen mellom Tyrrenhavet og det Liguriske Hav, foran øya Elba. Byens opprinnelse kan spores tilbake til da det var en etrusisk port, men deretter ble en viktig havn i middelalderen i Republikken Pisa. August er et godt tidspunkt å besøke byen, hvor ”Agosto con Gusto” er i full gang. Dette er en vin festival, det feire gastronomi og kulinariske tradisjoner i Piombino. Andre attraksjoner i byen inkluderer Museum og tecitadell og byen, hvor dens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan undersøkes nærmere. For de mer energiske besøkende, er det en rekke gå- og sykkelstier langs kysten.

Det er direkte fergeforbindelser fra Piombinos havn til øyene i det toskanske øyhavet (Elba øy ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.

Cavo Guide

Byen og havnen Cavo ligger på den italienske øya Elba, som er den største øya i det toskanske øyhavet og den tredje største i Italia etter Sardinia og Sicilia. Den danner også Nasjonalparken i det toskanske øyhav, som er Europas største marine park, sammen med Giglio, Giannutri og Montecristo. Øya er nok best kjent for å huse den franske keiseren Napoleon i 1814, men historien dens går mye lengre tilbake enn dette. Den går tilbake til Ilvati stammen fra Ligurien som navnga øya Ilva. Øyas arkeologiske funn som finnes i museene dens, de imponerende festningene og militære bygninger, bærer alle vitnesbyrd om fortiden dens.