Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rio Marina havn

  • Rio Marina Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rio Marina før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rio Marina Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rio Marina Ferge servicer

Rio Marina Guide

Rio Marina Guide

Rio Marina er en kommune på øya Elba i den italienske regionen Toscana. Området ligger på den østlige delen av Elba, innen i en liten fjord omgitt av bretter. Eksempler viser at de tidligste bosetninger i området går tilbake til det 15. århundret. Brettene i området er preget av rød jord, hvilket skyldes jernoksid gruvedrift i fortiden. De siste minene lukket i oktober 1981, og i dag er Rio Marina en badeby med en økonomi, som hovedsakelig er basert på turisme. Noen historiske og kulturelle steder inkluderer kirken San Rocco, Mineral Park, så vel som Cavo landsby.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.