Marseille til Bejaia Ferge

Marseille Bejaia fergeruten knytter Frankrike med Algerie og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 22 timer mens Algerie Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 21 t.

Det er 2 Uke overfarter på Marseille Bejaia ruten mellom Frankrike og Algerie. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Bejaia Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 1 Ukentlig Avgang 22 t
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Bejaia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Bejaia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kysten av Algerie.

Béjaïa er utstyrt med Yemma Gouraya Mountain som bakgrunn og naturlige attraksjoner, inkludert Aiguades stranden, Soummam elv og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sørøstlige. Byen og havnen har gode veiforbindelser til alle de algeriske byene, samt til jernbanenettet og den internasjonale flyplassen. Havnen er plassert i byens bukt.

Som de fleste byene langs Algeries kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med mye varme, tørre somre og milde, våte vintre.