Marseille til Bejaia Ferge

Marseille Bejaia fergeruten knytter Frankrike med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 21 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Bejaia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Bejaia Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 2 Ukentlige Avganger 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Bejaia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Bejaia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kysten av Algerie.

Béjaïa er utstyrt med Yemma Gouraya Mountain som bakgrunn og naturlige attraksjoner, inkludert Aiguades stranden, Soummam elv og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sørøstlige. Byen og havnen har gode veiforbindelser til alle de algeriske byene, samt til jernbanenettet og den internasjonale flyplassen. Havnen er plassert i byens bukt.

Som de fleste byene langs Algeries kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med mye varme, tørre somre og milde, våte vintre.