Marseille til Algiers Ferge

Marseille Algiers fergeruten knytter Frankrike med Algerie og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 23 timer mens Algerie Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 19 t.

Det er 4 Uke overfarter på Marseille Algiers ruten mellom Frankrike og Algerie. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Algiers Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 1 Ukentlig Avgang 23 t
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 19 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Algiers priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Algiers ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Algiers Guide

I den nord sentrale delen av Algerie ligger landets hovedstad og største by, Alger på den vestlige siden av en bukt av Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består av den moderne delen, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke byen, som klatrer den bratte bretten bak den moderne byen.

Få reisende besøker Algerie i disse dagene på grunn av den nylige voldelige historien, men hovedstaden har en skjønnhet som motsier all vold. Landets turbulente historie har etterlatt byen med rik kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmansk stil palasser og Cashbah til Berber befestninger og franske kolonialitiske bulevarder.

Strandpromenaden er hvor alle lokale går ned for å slappe av, og er et godt sted å møte de vennlige lokale menneskene.