Marseille til Oran Ferge

Marseille Oran fergeruten knytter Frankrike med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Oran fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Oran Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 28 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Oran priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Oran ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Oran Guide

Oran er en by som ligger på den nordvestlige Middelhavskysten i Algerie og er landets nest største by. Oran ligger omkring 430 km fra Alger og er en viktig havn-, handels- og industrisenter for utdannelse i regionen.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har utstillinger av forhistoriske arkeologiske gjenstander fra Magrheb og andre etnologiske utstillinger. I byen er også Dar-el-Bahia, rådhuset og det vakre Cathedral de Sacré Coeur, som ble åpnet i 1913 og nå er et offentlig bibliotek.