Marseille til Skikda Ferge

Marseille Skikda fergeruten knytter Frankrike med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 21 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Skikda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Skikda Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 1 Ukentlig Avgang 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Skikda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Skikda ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Skikda Guide

Skikda er en havneby i nordøstlige Algerie med en befolkning på omkring en kvart million mennesker.

Inntil 1962, da den algerisk uavhengighetskrig sluttet, ble Skikda kjent som Phillippeville. Byens landskap er kupert og skogsbelagt, med høy bryte på både den østlige og vestlige siden. Med middelhavsklimaet sitt og mange strender, er Skikda et populært reisemål.

Skikda er den tredje største kommersielle havnen i Algerie etter naboene Alger og Oran.