Bejaia til Marseille Ferge

Bejaia Marseille fergeruten knytter Algerie med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bejaia Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bejaia - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 2 Ukentlige Avganger 25 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bejaia Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bejaia Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kysten av Algerie.

Béjaïa er utstyrt med Yemma Gouraya Mountain som bakgrunn og naturlige attraksjoner, inkludert Aiguades stranden, Soummam elv og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sørøstlige. Byen og havnen har gode veiforbindelser til alle de algeriske byene, samt til jernbanenettet og den internasjonale flyplassen. Havnen er plassert i byens bukt.

Som de fleste byene langs Algeries kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med mye varme, tørre somre og milde, våte vintre.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.