Skikda til Marseille Ferge

Skikda Marseille fergeruten knytter Algerie med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 26 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Skikda Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Skikda - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 1 Ukentlig Avgang 26 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Skikda Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Skikda Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Skikda Guide

Skikda er en havneby i nordøstlige Algerie med en befolkning på omkring en kvart million mennesker.

Inntil 1962, da den algerisk uavhengighetskrig sluttet, ble Skikda kjent som Phillippeville. Byens landskap er kupert og skogsbelagt, med høy bryte på både den østlige og vestlige siden. Med middelhavsklimaet sitt og mange strender, er Skikda et populært reisemål.

Skikda er den tredje største kommersielle havnen i Algerie etter naboene Alger og Oran.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.