Marseille til Tunis Ferge

Marseille Tunis fergeruten knytter Frankrike med Tunisia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 timer 30 minutter mens CTN Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 21 t.

Det er 5 Uke overfarter på Marseille Tunis ruten mellom Frankrike og Tunisia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Tunis Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 20 t 30 min
    • Få pris
  • CTN Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Tunis priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Tunis ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunisia og ligger i den nordlige delen av landet, tett på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en deilig blanding av arkitektoniske stilarter, brede veier og smale smug, som fanger ånden av syden og det nordlige middelhavsområdet. Sten murene av byens Medina fra det 9. århundret, eksisterer ikke lengre, men dens smale gater, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer fremdeles og er blitt erklært et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydelen, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial eleganse som ble bygget av franskmennene. I byens sentrum er det noen deilige bygninger, herunder en art nouveau teater og en katedral bygget i romersk bysantinsk stil.