England

Slik bookes ferger fra England til Frankrike

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra England til Frankrike. Det er 5 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Dover til Calais & Dunkerque, Newhaven til Dieppe , Plymouth til Roscoff , Portsmouth til St Malo , Caen, Cherbourg & Le Havre, Poole til Cherbourg & St Malo, Portsmouth til St Malo , Caen, Cherbourg & Le Havre, Dover til Calais & Dunkerque & Poole til Cherbourg & St Malo.

Den raskeste ruten mellom England og Frankrike er Dover til Calais med en seiltid på ca. 1 time 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

England Frankrike kart

Trykk her for kart

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.