England

Slik bookes ferger fra England til Frankrike

Det er flere fergeoverfarter fra England til Frankrike. Ferger knytter pt. 5 havner i England med 7 havner i Frankrike.

Det er 69 avganger daglig på 10 fergeruter som leveres av 5 fergeselskaper, inkludert Irish Ferries, DFDS Seaways, Brittany Ferries, P&O Ferries & Condor Ferries. Den kortest overfart tar omkring 1 time 30 minutter (Dover til Calais ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom England og Frankrike. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

England Frankrike kart

Trykk her for kart

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.