Alderney til Dielette Ferge

Alderney Dielette fergeruten knytter Alderney med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 55 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Alderney Dielette fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alderney - Dielette Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 1 Ukentlig Avgang 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alderney Dielette priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Alderney Guide

Alderney er den nordligste av Kanaløyene og utgjør en del af Bailwick of Guernsey, som er en britisk krone. Øya er ca. 5 km lang og 2,5 km bred og ligger ca. 16 km vest for La Hague på Cotentin halvøya i Normandie, Frankrike og 32 km nordøst for Guernsey.

St Annes er hovedbyen og har en imponerende kirke og en ujevn steinbelagt hovedgate. Det er en folkeskolen, et gymnas og et postkontor, hotell, restauranter, banker og butikker. Andre byer inkluderer Braye, Crabby, Mannez og Newtown.

Ferger seiler regelmessig mellom øya og Frankrike, og de andre Kanaløyene.

Dielette Guide

Byen Dielette ligger i Normandie, i den nordvestlige delen av Frankrike, omkring 315 km fra Paris og 75 km fra Saint-Lo, og er hovedhavnen for ferger til Guernsey og Alderney på Kanaløyene. Byen, som ligger midt i et landbruksland, har en liten havn som i de siste årene er blitt utviklet og når er en blomstrende marina.

Regionen Haute-Normandie består av de departmenter Seine-Maritime og Eure og Basse-Normandie. Den tidligere provins av Normandie besto av Haute-Normandie og Basse-Normandie, sammen med andre små områder som nå er del av departmentene Eure-et-Loir, Mayenne og Sarthe.

Om sommeren er det en raskferge fra Dielette til Alderney og Guernsey med Manche Iles Express.