Marokko

Slik bookes ferger fra Marokko til Frankrike

Det er 3 fergeruter mellom Marokko og Frankrike med 9 avganger ukentlig. Balearia leverer 1 rute, Nador til Sete som seiler 2 ganger ukentlig. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Nador til Sete seiler 2 avganger ukentlig & Tangier Med til Sete omkring 3 ganger ukentlig. La Meridionale leverer 1 rute, Tangier Med til Marseille som seiler 2 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Marokko til Frankrike for å sjekke informasjon.

Marokko Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Marokko:

Marokko er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Nord-Atlanterhavet og Middelhavet, omkranset av Vest-Sahara, Algerie, Ceuta og Melilla.

Selv om Marokko er bare få timer med ferge fra Spania, er dets islamske og tradisjonelle kultur så uvant for de fleste av oss, på tross av mange års fransk og spansk kolonistyre. Blandingen av det eksotiske og velkjente gir en unik opplevelse.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.