Tangier Med til Marseille Ferge

Tangier Med Marseille fergeruten knytter Marokko med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 38 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med - Marseille Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 38 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.