Nador
Sete
Ferger til Frankrike
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Nador til Sete Ferge

Nador Sete fergeruten knytter Marokko med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 45 timer 15 minutter mens Balearia servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 38 Timer.

Det er 4 Uke overfarter på Nador Sete ruten mellom Marokko og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nador til Sete Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Marokko til Frankrike
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Nador til Sete?

Fergetiden fra Nador til Sete er omtrent 41h 37m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Nador og Sete?

Det er 2 populære fergeoperatører for Nador til Sete. Disse er
 • Grandi Navi Veloci
 • Balearia

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Nador til Sete?

Bestill ferger fra Nador til Sete gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Nador til Sete?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Nador til Sete med
 • Grandi Navi Veloci
 • Balearia

Kan du ta med bilen din på fergen fra Nador til Sete?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Nador til Sete med
 • Grandi Navi Veloci
 • Balearia

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Nador til Sete?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Grandi Navi Veloci

Hva er avstanden fra Nador til Sete?

Avstanden mellom Nador til Sete er omtrent 629 nautiske mil.

Nador Sete Ferge anmeldelser

 • "Genova til Barcelona "

  Vi tok fergen etter kjøreturen vår rundt i Italia, vi booket online og hadde ikke det stykket papr som skulle brukes for å komme inn i havnen. Man skal gå ut og finne billettkontoret, som er på den øverste etasjen av et shopping senter, som ikke er godt skiltet. Når man er det, skal man parkere med biler, som skal med andre ferger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det tid til pålessing, har man en liten mann med en stor fløyte, som løper rundt og skriker av alle, det er temmelig morsomt. Lugaren var ok, ren og dusjen var god. Selvbetjeningsrestauranten er bare åpen i litt tid, og jeg har aldri sett en så lang kø for mat, slik at vi gikk inn i hovedrestauranten, hvor maten var god, men dyr. Og siste; på hjemmesiden sa de at fergen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. jeg vet ikke hvordan de kunne få det så feil!!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Sete til Barcelona"

  Selv om det nå er tog mellom Sør-Frankrike og Barcelona, bestemte vi å ta fergen i stedet for, bare for opplevelsens skyld. Samlet var turen og lugaren tilfredsstillende, ikke fantastisk, men det er en kort tur. Jeg vil si at det ikke er en dårlig opplevelse (det er jo ikke et cruiseskip).

  'Majestic' travelled on Majestic

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt"

  Den beste som er. Takk.

  'Majestic' travelled on Majestic

  Les mer Les mindre

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige delen av Rif region i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske byen Melilla. Byen er blitt styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin, og mente å være grunnlagt av berbisk sivilisasjon og deretter regjerte av fønikene, romene og arabene. Byens navn menes å stamme fra ”Har Nador”; som er en liten bydg i nærheten av lagunen. Byen er et populært møtepunkt for utstasjonerende marokkanere som kommer til byen for å møte pårørende deres, og er derfor en viktig inntektskilde for Nador. Det er ikke mange severdigheter av interesse som er ingen pene havner eller restauranter ved stranden, men det er et populært reisemål for besøkende som besøker Nador for å oppleve den tradisjonelle Riffian atmosfære.

Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.


Sete Guide

Den franske byen Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes noen ganger som ”Venezia i Languedoc”. Det er en rekke gode restauranter, travle gater og attraksjoner man kan nyte i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, som seiler ut og inn av havnen og fiskebåter, som kommer med dagens fangst. Byen ble bygget på sidene av Mont St. Clair, mellom Thau lagune, havet og kanalene, og er en av de største havnene på Middelhavskysten. I Sete er det en deilig blaning av dufter fra havet og varme i luften.

Det er ferger fra byens havn til Nador, Tangier Med og Barcelona


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.