Nador til Sete Ferge

Nador Sete fergeruten knytter Marokko med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 38 Timer mens Grandi Navi Veloci servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 38 t 15 min.

Det er 3 Uke overfarter på Nador Sete ruten mellom Marokko og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nador - Sete Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 38 t
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 2 Ukentlige Avganger 38 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nador Sete priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nador Sete ruten er for en bil og 1 passasjer.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige delen av Rif region i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske byen Melilla. Byen er blitt styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien sin, og mente å være grunnlagt av berbisk sivilisasjon og deretter regjerte av fønikene, romene og arabene. Byens navn menes å stamme fra ”Har Nador”; som er en liten bydg i nærheten av lagunen. Byen er et populært møtepunkt for utstasjonerende marokkanere som kommer til byen for å møte pårørende deres, og er derfor en viktig inntektskilde for Nador. Det er ikke mange severdigheter av interesse som er ingen pene havner eller restauranter ved stranden, men det er et populært reisemål for besøkende som besøker Nador for å oppleve den tradisjonelle Riffian atmosfære.

Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.

Sete Guide

Den franske byen Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes noen ganger som ”Venezia i Languedoc”. Det er en rekke gode restauranter, travle gater og attraksjoner man kan nyte i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, som seiler ut og inn av havnen og fiskebåter, som kommer med dagens fangst. Byen ble bygget på sidene av Mont St. Clair, mellom Thau lagune, havet og kanalene, og er en av de største havnene på Middelhavskysten. I Sete er det en deilig blaning av dufter fra havet og varme i luften.

Det er ferger fra byens havn til Nador, Tangier Med og Barcelona