Tangier Med til Barcelona Ferge

Tangier Med Barcelona fergeruten knytter Marokko med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 34 timer 46 minutter mens La Meridionale servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 33 t.

Det er 4 Uke overfarter på Tangier Med Barcelona ruten mellom Marokko og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tangier Med - Barcelona Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 2 Ukentlige Avganger 34 t 46 min
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 2 Ukentlige Avganger 33 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Barcelona ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).