Tangier Med
Sete
Ferger til Frankrike
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tangier Med til Sete Ferge

Tangier Med Sete fergeruten knytter Marokko med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 42 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Sete fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med til Sete Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Marokko til Frankrike
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Tangier Med til Sete?

  Fergetiden fra Tangier Med til Sete er omtrent 42h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Tangier Med og Sete?

  Det er 1 fergeoperatører for Tangier Med til Sete, og dette er
  • Grandi Navi Veloci
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Tangier Med til Sete?

  Bestill ferger fra Tangier Med til Sete gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Tangier Med til Sete?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Tangier Med til Sete med
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Tangier Med til Sete?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Tangier Med til Sete med
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Tangier Med til Sete?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Grandi Navi Veloci
 • Hva er avstanden fra Tangier Med til Sete?

  Avstanden mellom Tangier Med til Sete er omtrent 712 nautiske mil.

Tangier Med Sete Ferge anmeldelser

 • "Genova til Barcelona "

  Vi tok fergen etter kjøreturen vår rundt i Italia, vi booket online og hadde ikke det stykket papr som skulle brukes for å komme inn i havnen. Man skal gå ut og finne billettkontoret, som er på den øverste etasjen av et shopping senter, som ikke er godt skiltet. Når man er det, skal man parkere med biler, som skal med andre ferger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det tid til pålessing, har man en liten mann med en stor fløyte, som løper rundt og skriker av alle, det er temmelig morsomt. Lugaren var ok, ren og dusjen var god. Selvbetjeningsrestauranten er bare åpen i litt tid, og jeg har aldri sett en så lang kø for mat, slik at vi gikk inn i hovedrestauranten, hvor maten var god, men dyr. Og siste; på hjemmesiden sa de at fergen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. jeg vet ikke hvordan de kunne få det så feil!!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Sete til Barcelona"

  Selv om det nå er tog mellom Sør-Frankrike og Barcelona, bestemte vi å ta fergen i stedet for, bare for opplevelsens skyld. Samlet var turen og lugaren tilfredsstillende, ikke fantastisk, men det er en kort tur. Jeg vil si at det ikke er en dårlig opplevelse (det er jo ikke et cruiseskip).

  'Majestic' travelled on Majestic

  Les mer Les mindre
 • "Grand Navi Veloci Splendid"

  Lugar fasilitetene på skipet var fremragende, rene og ryddelige. Personalet var svært hjelpsomme.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Les mer Les mindre

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.


Sete Guide

Den franske byen Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes noen ganger som ”Venezia i Languedoc”. Det er en rekke gode restauranter, travle gater og attraksjoner man kan nyte i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, som seiler ut og inn av havnen og fiskebåter, som kommer med dagens fangst. Byen ble bygget på sidene av Mont St. Clair, mellom Thau lagune, havet og kanalene, og er en av de største havnene på Middelhavskysten. I Sete er det en deilig blaning av dufter fra havet og varme i luften.

Det er ferger fra byens havn til Nador, Tangier Med og Barcelona


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.