Tangier Med til Sete Ferge

Tangier Med Sete fergeruten knytter Marokko med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 40 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Sete fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med - Sete Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Ukentlige Avganger 40 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Sete priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Sete ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Sete Guide

Den franske byen Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes noen ganger som ”Venezia i Languedoc”. Det er en rekke gode restauranter, travle gater og attraksjoner man kan nyte i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, som seiler ut og inn av havnen og fiskebåter, som kommer med dagens fangst. Byen ble bygget på sidene av Mont St. Clair, mellom Thau lagune, havet og kanalene, og er en av de største havnene på Middelhavskysten. I Sete er det en deilig blaning av dufter fra havet og varme i luften.

Det er ferger fra byens havn til Nador, Tangier Med og Barcelona