Alderney

Slik bookes ferger fra Alderney til Frankrike

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Alderney og Frankrike levert av 1 fergeselskap – Manche Iles Express. Alderney til Dielette ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 55 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Alderney Frankrike overfart mellom Alderney og Dielette.

Alderney Frankrike kart

Trykk her for kart

Ferger fra Alderney til Frankrike

Om Alderney:

Alderney er den nordligste av Kanaløyene og den tredje største. Akkurat som de andre Kanaløyene, har Alderney sitt eget parlament. På grunn av plasseringen sin i den enegelske kanal og nærhet til Frankrike, anses den ofte som en strategisk vigtig øy.

Den rike kulturarven, det myke, gyldne sand og buktene på Alderney, gjør dette til et fredelig sted vekk fra strssende, moderne liv.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.