Jersey

Slik bookes ferger fra Jersey til Frankrike

Det er 3 fergeruter mellom Jersey og Frankrike med 22 avganger ukentlig. Condor Ferries leverer 1 rute, Jersey (St Helier) til St Malo som seiler 14 ganger ukentlig. Manche Iles Express leverer 2 ruter, Jersey (St Helier) til Granville seiler 2 avganger ukentlig & Jersey (St Helier) til Carteret omkring 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Jersey til Frankrike for å sjekke informasjon.

Jersey Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Jersey:

Øya Jersey er den største og sørligste av Kanaløyene.

Jersey er beliggende i den engelske kanal mellom England og Frankrike og byr på uspolert landskap med en unik blanding av engelsk og fransk innflytelse.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.