Jersey til Carteret Ferge

Jersey Carteret fergeruten knytter Jersey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Carteret fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - Carteret Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Carteret priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Carteret Guide

Den franske byen Carteret ligger i den nordvestlige delen av landet og er de eldste delene av Barneville-Carteret, som daterer tilbake til romertiden. Et interessant sted er slottet, som ligger bak kirken i Barneville landsby. Slotte ble kalt ”høyden av Mallet” etter etternavnet av Mallet de Carteret og Barneville. Det firkantede klokketårnet har et brystvern på blinde buer, og ble beleiret av engengelskemennene i september 1944. Den moderne byen ble en turistby i slutten av det 19. århundret/starten av det 20. århundret, hvor den ble klassifisert som en turistby.

Havnen i Carteret er den nåværende havnen i Barneville-Carteret