Jersey til Granville Ferge

Jersey Granville fergeruten knytter Jersey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Granville fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - Granville Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Granville priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Granville Guide

Den franske kystbyen Granville ligger på et nes i Mont-Saint-Michel bukt i det nordvestlige Frankrike. Byen har en malerisk lang strand i sentrum, og en havn, osm er omgitt av hus som daterer tilbake til det 19. århundret. I enden av stranden er det en trapp til hagene og ”Villa les Rhumbs”, hvor Christian Dior og familien tilbrakte hver sommer. Den berømte motedesigneren ble født i byen i 1905, og huset hans er nå et museum dedikert til kreasjonene hans. Byens mest religiøse monument, og en populær attraksjon, er kirken Notre-Dame, fra det 17. århundret, som har utsikt over havet og ligger i byens historiske sentrum. Kirken er nok best kjent for sine moderne glassmosaikker.

Det er en fergeforbindelse fra Granville til Jersey på Kanaløyene. Seiltiden er ca. 1 time og 20 minutter.