Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Alderney

Alderney er den trejde største av Kanaløyene, som ligger 97 km fra sørkysten av Storbritannia og 13 km fra Frankrike, nær Cherbourg.

Alderney er ikke en del av Storbritannia, men høre til Bailiwick of Guernsey, en selveiende britisk krone. Det betyr at den ikke er en del av EU, selv om den er underlagt britiske utlendingelovgivning. Den lille øya har en befolkning på omkring 2000.

Alderney er tjent av ferge fra Dielette i Normandie, Frankrike, som i seg selv er godt forbundet til de andre Kanaløyene, Irland og Frankrike.

Det er lett å komme rundt på Alderney, og mange besøkender går eller sykler. Det er også taxir og bilutleining til rådighet på øya.

Alderney har også en togservice som følger en 3 km lang kystrute, fra havnen til lystårnet. Utover å være transport på øya, er togbanen noe av en attraksjon i seg selv, særlig på grunn av sine usedvanlige vogner, som omfatter tidligere undergrunnsvogner fra London Underground.

Som en turist destinasjon tilbyr Alderney et stort utvalg av aktiviteter, inklusiv fiskeri, sykling, seilsport, øyas hostire og dens spektakulære natur.

Alderneys turbulente og dramatiske historie, kan spores gjennom flere historiske bygninger og monumenter på øya, som tilbyr en spennende blanding av romersk og tysk arkitektoniske stilarter.

Alderney anses også for å være et viktig sted for dyrelivet, og øyas milde klima er også perfekt for ville blomster.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • Få pris

Ruter og havner i Alderney