Dielette til Alderney Ferge

Dielette Alderney fergeruten knytter Frankrike med Alderney. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 55 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Dielette Alderney fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dielette - Alderney Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 1 Ukentlig Avgang 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dielette Alderney priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Dielette Guide

Dielette er en kystby i Flamanville i Normandie i det nordvestlige Frankrike. Byens havn ligger omkring 75 km fra Saint-Lo og 315 km fra Paris. Havnen er den ideele gateway til besøkende til regionen fra Guernsey og Alderney, på Kanaløyene. Det ligger hotell og restauranter tett på havnen.

Haute-Normandie består av de franske avdelingene Seine-Maritime og Eure, og Basse-Normandie består av avdelingene Galte, Calvados og Manche. Normandies navn stammer fra vikingene tilbake i det 9. århundret.

Om sommeren er det en raskferge fra Dielette til/fra Alderney og Guernsey.

Alderney Guide

Alderney er en øy i den engelske kanalen, og er en del av Bailwick av Guernsey, og er den nordligste av Kanaløyene. Byen ligger bare 16 km vest af den franske havnebyen La Hague og 32 nordøst av øya Guernsey. Øyas kystnære terreng ligner de andre Kanaløyene med sine bratte klipper, sandstrender og sanddyner, og den er rik på flora og fauna. Øyas høyeste punkt er 296 m over havoverflaten. Det er ikke mange trær på øya, da mange ble skåret ned i det 17. århundret, og de trlr som det er, er ofte feilaktig identifisert som palmetrær, men er i virkeligheten del af Lily familien.

Det er ganske liketil å komme til Alderney. Det er regelmessige fergeforbindelser mellom Alderney og de andre Kanaløyene, Frankrike og Poole, på den sørlige kysten av England.