Guernsey til Dielette Ferge

Guernsey Dielette fergeruten knytter Guernsey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Guernsey Dielette fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Guernsey - Dielette Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Guernsey Dielette priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Guernsey Guide

Guernsey er del av Kanaløyene i den engelske kanal, omkring 50 km vest av Normandie i Frankrike og 120 km sør av Weymouth i England. Øya har et mildere klima enn mye av Storbritannia og øyas beboere nyter det utendørs. Det er vakre strender og klippestier. I sommermånedene kan man nyte en ”al fresco” middag. Guernseys hovedstad, St. Peter Port, har vakre brosteinsbelagte gater og en vakker marina.

Det er mange ting å se og lage på øya. Dens spektakulære kystlinje og landskap gir mulighet for en rekke utendørs aktiviteter, slik som klatring, sykling, dykking, kajakkroing, surfing, windsurfing og seilas.

Øyas havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens sentrum. Havnen har servicer til de andre Kanaløyene, samt Frankrike og Storbritannia.

Dielette Guide

Byen Dielette ligger i Normandie, i den nordvestlige delen av Frankrike, omkring 315 km fra Paris og 75 km fra Saint-Lo, og er hovedhavnen for ferger til Guernsey og Alderney på Kanaløyene. Byen, som ligger midt i et landbruksland, har en liten havn som i de siste årene er blitt utviklet og når er en blomstrende marina.

Regionen Haute-Normandie består av de departmenter Seine-Maritime og Eure og Basse-Normandie. Den tidligere provins av Normandie besto av Haute-Normandie og Basse-Normandie, sammen med andre små områder som nå er del av departmentene Eure-et-Loir, Mayenne og Sarthe.

Om sommeren er det en raskferge fra Dielette til Alderney og Guernsey med Manche Iles Express.