Irland

Slik bookes ferger fra Irland til Frankrike

Det er 4 fergeruter mellom Irland og Frankrike med 15 avganger ukentlig. Irish Ferries leverer 1 rute, Dublin til Cherbourg som seiler 5 ganger ukentlig. Brittany Ferries leverer 3 ruter, Rosslare til Cherbourg seiler 1 gang ukentlig, Cork til Roscoff omkring 2 ganger ukentlig & Rosslare til Le Havre omkring 1 gang ukenlig. Stena Line leverer 1 rute, Rosslare til Cherbourg som seiler 6 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Irland til Frankrike for å sjekke informasjon.

Irland Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Irland:

Irland er en øy i Nord-Atlanterhavet, som ligger vest for Storbritannia. Øya er politisk delt mellom Republikken Irland og Nord-Irland, som er en del av Storbritannia.

Regionen har et varierende landskap med kystnære fjell og lave sletter. Irlands enestående naturskjønnhet er av stor interesse for mange turister.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.