Korsika

Slik bookes ferger fra Korsika til Frankrike

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Korsika til Frankrike. Det er 3 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Ajaccio til Nice , Ile Rousse til Nice , Toulon & Marseille, Ajaccio til Nice , Toulon & Marseille, Bastia til Nice , Toulon & Marseille, Ile Rousse til Nice , Toulon & Marseille, Porto Vecchio til Toulon , Nice & Marseille, Ajaccio til Nice , Toulon & Marseille, Bastia til Nice , Toulon & Marseille, Ile Rousse til Nice , Toulon & Marseille, Porto Vecchio til Toulon , Nice & Marseille & Propriano til Marseille .

Den raskeste ruten mellom Korsika og Frankrike er Ile Rousse til Nice med en seiltid på ca. 5 timer 45 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Korsika Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Korsika:

Den vakre øy, Korsika ligger vest for Italia, sør-øst for for Frankrike og nord for Sardinia.

Fra fjellene ved Corte til de fine strendene i Ajaccio eller Propriano, er øya fyll av vakre landskap.

Korsika er en ferie destinasjon, som byr på noe for enhver smak. Man kan slappe av på de hvite sandstrendene eller nyte vannsport eller vandreturer.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.