Algerie

Slik bookes ferger fra Algerie til Frankrike

Det er flere fergeoverfarter fra Algerie til Frankrike. Ferger knytter pt. 5 havner i Algerie med 1 havn i Frankrike.

Det er 13 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Corsica Linea & Algerie Ferries. Den kortest overfart tar omkring 20 timer (Skikda til Marseille ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Algerie og Frankrike. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Algerie Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Algerie:

Algerie er det største landet i Afrika og Middelhavet, og det 35. mest befolket landet på jorden. Marokko ligger mot nordvest, Vest-Sahara og Mauretanien mot vest, Mali mot sørvest, Niger mot sørøst, Libya mot øst, Tunesia mot nordøst og Middelhavet mot nord.

Algeri har alle de største oliereservene i Afrika, og eksporten av engeri er ryggraden av landets økonomi.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.