Algerie

Slik bookes ferger fra Algerie til Frankrike

Det er 3 fergeruter mellom Algerie og Frankrike med 6 avganger ukentlig. Corsica Linea leverer 3 ruter, Bejaia til Marseille seiler 2 avganger ukentlig, Algiers til Marseille omkring 3 ganger ukentlig & Skikda til Marseille omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Algerie til Frankrike for å sjekke informasjon.

Algerie Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Algerie:

Algerie er det største landet i Afrika og Middelhavet, og det 35. mest befolket landet på jorden. Marokko ligger mot nordvest, Vest-Sahara og Mauretanien mot vest, Mali mot sørvest, Niger mot sørøst, Libya mot øst, Tunesia mot nordøst og Middelhavet mot nord.

Algeri har alle de største oliereservene i Afrika, og eksporten av engeri er ryggraden av landets økonomi.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.