Algerie

Slik bookes ferger fra Algerie til Frankrike

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Algerie og Frankrike levert av 2 fergeselskaper – Algerie Ferries & Corsica Linea. Algiers til Marseille ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 25 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Algerie Frankrike overfart mellom Algiers og Marseille.

Algerie Frankrike kart

Trykk her for kart

Ferger fra Algerie til Frankrike

Om Algerie:

Algerie er det største landet i Afrika og Middelhavet, og det 35. mest befolket landet på jorden. Marokko ligger mot nordvest, Vest-Sahara og Mauretanien mot vest, Mali mot sørvest, Niger mot sørøst, Libya mot øst, Tunesia mot nordøst og Middelhavet mot nord.

Algeri har alle de største oliereservene i Afrika, og eksporten av engeri er ryggraden av landets økonomi.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.