Tunisia

Slik bookes ferger fra Tunisia til Frankrike

Det er 2 fergeruter mellom Tunisia og Frankrike med 10 avganger ukentlig. Corsica Linea leverer 1 rute, Tunis til Marseille som seiler 3 ganger ukentlig. CTN Ferries leverer 1 rute, Tunis til Marseille som seiler 6 ganger ukentlig. Corsica Linea (CTN) leverer 1 rute, Zarzis til Marseille som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tunisia til Frankrike for å sjekke informasjon.

Tunisia Frankrike kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tunisia til Frankrike

Om Tunisia:

Tunisia er det nordligste landet i Afrika, omkranset av Algerie i vest, Libya i sørøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunisia er best kjent som en sommer destinasjon, med en sandete Middelhavskyst. Men det er mye mer å utforske i landet, fra de karakteristiske husene til de store gamle ruinene og de bølget sanddyner i Sahara.Tunisia er en sann sammensmeltning av alt det, Nord-Afrika har å by på.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.