Tunisia

Slik bookes ferger fra Tunisia til Frankrike

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tunisia og Frankrike levert av 2 fergeselskaper – Corsica Linea & CTN Ferries. Tunis til Marseille ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 19 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tunisia Frankrike overfart mellom Tunis og Marseille.

Tunisia Frankrike kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tunisia til Frankrike

Om Tunisia:

Tunisia er det nordligste landet i Afrika, omkranset av Algerie i vest, Libya i sørøst og Middelhavet i nord og vest.

Tunisia er best kjent som en sommer destinasjon, med en sandete Middelhavskyst. Men det er mye mer å utforske i landet, fra de karakteristiske husene til de store gamle ruinene og de bølget sanddyner i Sahara.Tunisia er en sann sammensmeltning av alt det, Nord-Afrika har å by på.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.