Guernsey

Slik bookes ferger fra Guernsey til Frankrike

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Guernsey og Frankrike levert av 1 fergeselskap – Condor Ferries. Guernsey til St Malo ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 12 timer 40 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Guernsey Frankrike overfart mellom Guernsey og St Malo.

Guernsey Frankrike kart

Trykk her for kart

Ferger fra Guernsey til Frankrike

Om Guernsey:

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, og danner Bailiwich of Guernsey med øyene Alderney og Sark, samt et par mindre øyer.

Guernsey nyter flere solskinnstimer enn Storbritannia. Dens milde klima gjør at øyboende kan lage massevis av utendørs aktiviteter. Her finner du vakre strender, klippe stier og kan seile til nærliggende øyer.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.