Guernsey

Slik bookes ferger fra Guernsey til Frankrike

Det er 3 fergeruter mellom Guernsey og Frankrike med 8 avganger ukentlig. Condor Ferries leverer 2 ruter, Guernsey til St Malo seiler 2 avganger ukentlig & Guernsey til Cherbourg omkring 2 ganger ukentlig. Manche Iles Express leverer 1 rute, Guernsey til Dielette som seiler 4 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Guernsey til Frankrike for å sjekke informasjon.

Guernsey Frankrike kart

Trykk her for kart

Om Guernsey:

Øya Guernsey ligger i den engelske kanal, og danner Bailiwich of Guernsey med øyene Alderney og Sark, samt et par mindre øyer.

Guernsey nyter flere solskinnstimer enn Storbritannia. Dens milde klima gjør at øyboende kan lage massevis av utendørs aktiviteter. Her finner du vakre strender, klippe stier og kan seile til nærliggende øyer.

Om Frankrike:

I de siste 20 årene har Frankrike vært blant verdens mest populære turistmål, og er et av de mest geografiske varierende land i Europa.

Frankrike er det største landet i Vest-Europa, og et av de bare tre landene, som har kyster ved både Adriaterhavet og Middelhavet. Frankrike er mer enn Eiffeltårnet og det berømte Mona Lise; selv de vakre landsbyene, praktfulle lavendelmark og vinmarker er bare toppen av isfjellet, når det kommer til de mange severdighetene og attraksjoner som finnes i landet. Landet har alltid noe nytt å by på.

Det er flere måter å komme til Frankrike på og en av de letteste og mest populære mulighetene er med ferge. De fleste av Europas største og beste fergeselskaper knytter Frankrike med mange land og øyer, med regelmessige overfarter fra Storbritannia, Irland, øyer i Middelhavet og Nord-Afrika.