Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rødby havn

 • Med bil

  Følg E47/E45 mot Rødby. Forlat motorveien ved avkjørsel 50 og følg skiltene til Rødby. Når du er i byen, følg skiltene til havnen.

 • Med tog

  Det er togservicer til København rundt hver annen time det meste av dagen (reisetiden er 2 – 2½ timer). Mange tog er Eurocity tog, som også forbinder til Hamburg i Tyskland.

 • Med buss

  Du kan ta buss nr. 23 til Maribo.

 • Adresse

  Færgestationsvej 5. 4970 Rødby

 • Rødby Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rødby før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rødby Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rødby Ferge servicer

Rødby Guide

Rødby Guide

Rødby ligger på øyen Lolland i Storstrøm i Danmark. Hovedgrunnen til opprinnelsen av Danmarks sørligste bydistrikt var Rødbys direkte adgang til Østersjøen. Da havet var den mest brukte reisemåte, ble Østersjøen et senter for handel og bosettelse på den sørøstlige kant av Lolland var den naturlige utvikling. Det var mening å byen skulle grunnlegges nær Åholm Slott, som daterer tilbake til 1300 tallet. Besfestningen av slottet skapte en beskyttelse som den behøvede. Rødby ligger nær skog og dette gjør byen til et attraktivt sted å besøke. Fra sentrum er det kun en kort avstand til vill natur, med skoger som strekker seg ned til Østersjøen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.