Puttgarden til Rødby Ferge

Puttgarden Rødby fergeruten knytter Tyskland med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Scandlines. Det er opp til 47 avganger dag med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Puttgarden Rødby fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Puttgarden - Rødby Fergeselskaper

  • Scandlines
    • 47 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Puttgarden Rødby priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Puttgarden Rødby ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Puttgarden Guide

Den tyske havnebyen Puttgarden ligger på øya Fehmarn og er en viktig handelsrute mellom Tyskland og Danmark. Fehmarnbelt er et 18km breitt stred som skiller de to landa fra hverandre. Fra middelalderen og til 1864 var øya en del av det danske hertugdømmet Schleswig -Holstein- Gottorp. Etter den andre Schleswig krigen ble Fehmarn-øya gitt til Preussen. Mellom 1961-1963 ble en togfergeterminal bygget i byen og like etter det ble Fehmarn koblet til fastlandet via en bru. Siden Storebeltsbroen stod ferdig i Danmark har ruten til Puttgarden blitt brukt mindre av tog, men havnen brukes fortsatt av Scandlines sine ferger. Det er fergeforbindelser fra Puttgarden til Rødby og turen tar ca. 45 min.

Rødby Guide

Den danske byen Rødby ligger på øya Lolland og er kanskje best kjent for aquaparken ‘Lalandia Aquadome’ som er byens største attraksjon. I parken kan gjestene kose seg i tropisk klima mens de har det gøy på vannskiene og de andre vannaktivitetene. Det er også mange restauranter, butikker og andre aktiviteter i parken som Monky Tonky Land, Mini golf, en skibakke, skøytebane og bowling.
Øya Lolland blir noen ganger kalt ‘pannekakeøya’, siden den er så flat. Dert høyeste punktet er bare 25 meter over havet like utenfor Horslunde. Historisk har sugerbete vært en viktig, og dette er synlig med alle sukkerbeteåkrene som finnes på øya.
Det er fergeforbindelser hvert tredevte minutt til Puttgarden, nesten 24 timer i døgnet. Havnen ligger ca. 5 km sørvest for Rødby- sentrum.