Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Tyskland

Det er flere fergeoverfarter fra Sverige til Tyskland. Ferger knytter pt. 5 havner i Sverige med 3 havner i Tyskland.

Det er 92 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Stena Line, TT Line, Finnlines & Hansa Destinations. Den kortest overfart tar omkring 6 Timer (Trelleborg til Rostock ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sverige og Tyskland. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Sverige Tyskland kart

Trykk her for kart

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og sentrale Europa. 2000 års historie har etterlatt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særpregede landskap.

Tyskland er det 7. mest besøkte landet i verden. I tillegg til alle de utenlandkse besøkende, tilbringer over 30% av tyskere faktisk ferien deres i deres eget land.