Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Tyskland

Det er 4 fergeruter mellom Sverige og Tyskland med 88 avganger ukentlig. Stena Line leverer 2 ruter, Gøteborg til Kiel seiler 7 avganger ukentlig & Trelleborg til Rostock omkring 3 ganger daglig. TT Line leverer 2 ruter, Trelleborg til Rostock seiler 3 ganger daglig & Trelleborg til Travemunde omkring 3 ganger daglig. Finnlines leverer 1 rute, Malmo til Travemunde som seiler 18 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Tyskland for å sjekke informasjon.

Sverige Tyskland kart

Trykk her for kart

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og sentrale Europa. 2000 års historie har etterlatt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særpregede landskap.

Tyskland er det 7. mest besøkte landet i verden. I tillegg til alle de utenlandkse besøkende, tilbringer over 30% av tyskere faktisk ferien deres i deres eget land.