Litauen

Slik bookes ferger fra Litauen til Tyskland

Det er 3 fergeruter mellom Litauen og Tyskland med 10 avganger ukentlig. TT Line leverer 2 ruter, Klaipeda til Travemunde seiler 1 gang ukentlig & Klaipeda til Rostock omkring 2 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Klaipeda til Kiel som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Litauen til Tyskland for å sjekke informasjon.

Litauen Tyskland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Litauen til Tyskland

Om Litauen:

Litauen er det største av de tre baltiske landene, og ligger langs den sørøstlige kysten av Østersjøen, øst for Sverige og Danmark.

Som det sørligste av de tre baltiske landene, setter Litauens historiske av det vekk fra de andre. Hovedstaden Vilnius er den største og en av de eldste byene i landet, og kan skryte av de mest vidunderlige arkitektoniske stilartene.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og sentrale Europa. 2000 års historie har etterlatt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særpregede landskap.

Tyskland er det 7. mest besøkte landet i verden. I tillegg til alle de utenlandkse besøkende, tilbringer over 30% av tyskere faktisk ferien deres i deres eget land.