Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3684 ruter og 787 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bornholm

Bornholm er en dansk øy i Østersjøen og har Danmark mot vest og Sverige, Tyskland og Polen mot sør. Øya blir ofte kalt Nordens syden, og har perfekte strender for å drive med vannsport. Bornholm består også av dramatiske klippeformasjoner som skråer ned til strendene og nord på øya er det en del skog.

Hva er det å gjøre på Bornholm?

For de som er glad i å være utendørs er Bornholm perfekt. Her kan du prøve deg på alt ifra vindsurfing og klatring til paddleboarding. For de som vil ha litt mer rolige aktiviteter er det 230 km med sykkelstier rundt om på øya. Vil du heller se Bornholm fra havet kan du leie havkajakker og padle rundt øya.

Bornholm kunst museum ligger rett ved klippeformasjonene, og de som elsker kunst kan se kunst og arkitektur i naturlige omgivelser.

Du kan ikke reise til Bornholm uten å se på de fascinerende runde kirkene i hvitt. I Danmark finnes det i alt 7 rundkirker fra middelalderen, 4 av de ligger på Bornholm. Den største ligger i Østerlars, mens de andre ligger i byene Olske, Nylars og Nykler. Kirkene fungerte som forsvarsposter mot fiendtlige angrep, og de kan du se i måten den øverste etasjen på kirken er designet, for å gjøre det lett å skyte mot fremmede mål. For mer middelalder historie kan du se ruinene etter middelalderborgen Hammershus fra 1200-tallet. Dette er den største ruinen av en borg i Nord- Europa, og Bornholms mest besøkte attraksjon.

Ønsker du å se pittoreske severdigheter er Helligdomsklippen verdt et besøk. Før i tiden var det en kilde som rant ut av den, og folk trodde de ble helbredet hvis de drakk vannet. En annen severdighet er Opalsjøen med Danmarks lengste taubane. Her kan du suse nedover, men husk badetøyet.

Et besøk på Bornholm er ikke komplett uten å ha smakt sild. Det er en delikatesse på øya, og du finner den servert på alle mulig måter; røkt, syltet og grillet. Det er en rekke restauranter som serverer denne delikatessen på en fantastisk smakfull måte.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Bornholm?

Bornholm har et godt bussystem. For å komme deg rundt kan du kjøpe klippekort, dersom du trenger mer enn en tur. Det er et sonesystem på plass rundt om på øya, så hvis du kjøper enkeltbillett må du være oppmerksom på dette. Øya har 230 km med sykkelstier, og av den grunn kan du virkelig slappe av og se de forskjellige stedene fra sykkelsetet. Ved fergeterminalen er det mulig å leie bil dersom du ønsker å komme deg rundt på en kjappere måte.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Bornholm?

Bornholm er på sitt vakreste fra juni og til midten av september. For å bestille fergeturer i de mest travle månedene er det derfor viktig å bestille på forhånd. De varmeste månedene er ideelle for å bade og gjøre det meste av friluftsaktiviteter. Om du likevel ikke vil bestille i juli, er det rimeligere om du reiser i juni, august og september.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Polferries
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris

Bornholm anmeldelser

 • "Taxfree"

  Trist å finne taxfreebutikken stengd kl 1700 da båten ank Trelleborg kl 19.15. Vill ikke gå og dra på kjøpte ting hele turen. Da passer de dåligt med båtens åpningstid endast till kl 17.00

  Les mer Les mindre
 • "Bilreiser "

  Billigst og raskeste reise med bil frå Polen og øst Tyskland til Østfold

  Les mer Les mindre
 • "overfart"

  Det var ok, men dusjhodet var helt ødelagt.

  Les mer Les mindre
 • "Bra tur, men restauranten.......................... :-("

  Meget behagelig reise, med 100% punklighet. God plass å sitte både ute og inne. Bra "tac free" butikk. Dårlig mat i restauranten med uvennlige og meget bregenset språkevne på betjening. (Ingen der snakket annet en Tysk, noe som blir for dårlig i et slikt miljø som en passasjerferge er). MEn, vi blir å benyutte TT line v/neste anledning, men vi blir å ta med mat selv ombord.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Bornholm