Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2633 ruter og 711 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Bornholm

Bornholm er en dansk øy i Østersjøen, som har det danske fastlandet mot vest, Sverige mot nord og Polen og Tyskland mot sør.

Øya består av dramatiske klippeformasjoner skrånende ned til magiske strand skoger i nord og sandstrender i sør.

Det er fergeoverfarter til Bornholm året rundt fra Danmark, Sverige og Tyskland. Alle ferger seiler til Rønne, som også er øyas største by.

Bornholm har en tradisjon for å by turister og besøkender velkommen, da øya lenge har vært et feriemål for danskene selv. Nå tiltrekker øya besøkender lengre vekk fra som kommer for å nyte de svært roste restaurantene, strender og fiskerlandsbyer.

Øya har et utvalg av naturlige fornøyelser; i den østlige delen ligger Paradisbakkerne, som tilbyr mange stier, slik at man kan utforske den danske naturen på en vandretur; her kan man også opplevelse den tidlige begynnelsen av øyas bosetning ved å ta en tur til Gamleborg, et fort fra jernalderen, som er en av Danmarks tidligste bygninger. På vestkysten ligger Helligdomsklipperne, og herfra kan man ta kyststien forbi de spektakulære klippeformasjoner, gjennom ville naturskoger, og videre til Danmarks høyeste foss.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • BornholmerFærgen
    • Få pris
  • TT Line
    • Få pris
  • Polferries
    • Få pris

Ruter og havner i Bornholm