Sassnitz til Rønne Ferge

Sassnitz Rønne fergeruten knytter Tyskland med Bornholm. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, BornholmerFærgen. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sassnitz Rønne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sassnitz - Rønne Fergeselskaper

  • BornholmerFærgen
    • 10 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sassnitz Rønne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sassnitz Rønne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sassnitz Guide

Byen Sassnitz ligger på Jasmund halvøy i Tyskland, og er en populær havneby og kystby. Det er også porten til Jasmund National Park, som er Tysklands minste nasjonalparl. Parken har unike krittklipper som inspirerte kunstnere som Casper David Friedrich. Nasjonalparken har hatt en nasjonalpark senter på Königsstuhl siden 2004. To utstillinger gir besøkende et innblikk i den naturlige verden og Østersjøen.

Som følge av sine gode forbindelser til baklandet og dens geografiske nærhet til Skandinavia, Russland og de baltiske landene, er Sassnitz havn er viktig punkt for internasjonal passasjer- og frakttrafikk.

Rønne Guide

Rønne ligger på den danske øya Bornholm, som offisielt er en del av Danmark, selv om øya faktisk ligger tettere på Sverige, Polen og Tyskland. Rønne er et deilig sted, hvor man kan slappe av og nyte det vakre landskapet og det rolige tempoet. Byens eldre kvarter har vært populær blant turister i en rekke år, og av særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en rekke historiske hus som en gang var hjem til kjøpmenn og adelsmenn. Populære severdigheter inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, Smedegårdens Rideskole og fyren, som ble bygget i 1880. Byen er ganske kompakt og kan lett utforskes på fots.

Rønne er forbundet til resten av Danmark og omverden med ferge til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie.