Vi beklager, men Sassnitz - Rønne servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Sassnitz - Rønne

Sassnitz - Rønne servicen ble drevet av BornholmerFærgen & Scandlines.

Sassnitz - Rønne ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom Tyskland og Bornholm. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

Gjennomsnittlige Sassnitz Rønne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sassnitz Rønne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sassnitz Guide

Havnebyen Sassnitz ligger på Jasmund haløya i Tyskland, og er kystby. Det er også her du finner Jasmund National Park, som er Tysklands minste nasjonalpark i forhold til areal. Parken har unike kalkklipper, noe som har inspirerte kunstnere som Casper David Friedrich. Nasjonalparken har et senter på Königsstuhl som åpnet i 2004. Innenfor dette senteret er det to utstillinger som gir de besøkene mer informasjon om kalklippene, Østersjøen og bøketrærne som finnes i parken. Andre intressante steder å besøke er Fiske og havnemuseet som du får vite mer informasjon om fiske i Rügen og gamle Sazznitz havn. I tillegg til dette er det mulig å reise ut på ulike ekskursjoner og fiskebåter, og ved havnen kan du se en gammel engelsk ubåt, HMS Otus.

Som et resultat av gode forbindelser til innlandet og at Sazznits er nærliggende til Skandinavia, Russland og Baltikum, er havnebyen et viktig knutepunkt for internasjonal passasjer- og godstrafikk.

Rønne Guide

Rønne ligger på den danske øya Bornholm, og blir ofte sett på som perlen i Østersjøen Øya er offisielt er en del av Danmark, selv om den faktisk ligger nærmere Sverige, Polen og Tyskland. Rønne er et veldig avslappende sted, hvor en kan slappe av og nyte det vakre landskapet og det rolige tempoet. Byens gamle kvarter er populært blant turistene, særlig de to gatene Laksegade og Storegade. Disse gatene har en rekke historiske hus som engang var eid av adelsmenn og kjøpmenn. Populære severdigheter inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirken, Smedegårdens Rideskole og fyrtårn, som ble bygget i 1880. Byen er ganske liten og du kan lett utforske den til fots.
Fra Rønne kan du ta ferger til resten av Danmark og Koge, Ystad Sassnitz og Swinoujscie