Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Bornholm

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Sverige og Bornholm levert av 1 fergeselskap – BornholmerFærgen. Ystad til Rønne ferge overfarten har daglige avganger med en seiltid fra omkring 1 time 20 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Sverige Bornholm overfart mellom Ystad og Rønne.

Sverige Bornholm kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Bornholm

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Bornholm:

Den danske øya Bornholm er plassert i den østlige delen av Danmark, sør for Sverige, nord for Polen og nordøst for Tyskland i Østersjøen.

Bornholm byr på svært mye å se; fra kapp i nordvest til Danmarks tredje største skog i midten, samt de hvite sandstrendene i sør.