Latvia

Slik bookes ferger fra Latvia til Tyskland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Latvia og Tyskland levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Liepaja til Travemunde ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 22 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Latvia Tyskland overfart mellom Liepaja og Travemunde.

Latvia Tyskland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Latvia til Tyskland

Om Latvia:

Latvia er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa, omkranset av Estland, Liauen, Russland og Hviterussland, med Østersjøen på vestkysten.

Latvias 500 km av usporlert hvite sandstrender og skoger, gjør landet til fantastiske reisemål.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og sentrale Europa. 2000 års historie har etterlatt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særpregede landskap.

Tyskland er det 7. mest besøkte landet i verden. I tillegg til alle de utenlandkse besøkende, tilbringer over 30% av tyskere faktisk ferien deres i deres eget land.