Vi beklager, men Rønne - Sassnitz servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Rønne - Sassnitz

Rønne - Sassnitz servicen ble drevet av BornholmerFærgen & Scandlines.

Rønne - Sassnitz ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom Bornholm og Tyskland. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

Gjennomsnittlige Rønne Sassnitz priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rønne Sassnitz ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rønne Guide

Den danske byen Rønne ligger på Bornholm i Østersjøen. Den lille øya har omkring 11.500 innbyggere, og havnen er naturlig og ikke menneskeskapt. På grunn av beliggenheten har byen blitt påvirket av både tyskere og svensker, siden havnen var et viktig sted for sildefiske. Nå til dags er øya en populær destinasjon for både mennesker fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. De som besøker byen elsker å gå rundt i de små brosteinsgatene, gå rundt på museer og nyte de fantastiske bindingsverkshusene. De er to viktige gater i Rønne som er verdt og se, det er Laksegade og Storegade. Disse gatene har mange historiske hus som en gang i tiden var eid av adelsmenn og kjøpmenn. Noe som også kan være av interesse å se i byen er Forsvarsmuseumet, Bornholm Museumet,St Nicolas Kirke og Smedegårdens Rideskole og fyrtårn fra 1880.
Fra Rønne kan du ta ferger til resten av Danmark og Koge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie

Sassnitz Guide

Sassnitz ligger på øya Rügen i Østersjøen og er et populært turistmål siden havnen strekker seg omkring 1,5 km ut i havet. Byen tiltrekker seg derfor mange luksusyachter, fiskebåter, passasjerferger og fritidsbåter. Den gamle delen av byen ligger nordøst ved havnen og hvis du er nærme havnen kan du besøke et ubåt-museum. I alt har øya rundt 40 museer som kan tilby de besøkende alt ifra lokalhistorie til arkeologi under vannet. Sassnitz har også en rekke kirker, palasser, slik som Ralswiek slott og Granitz jakthytte som er verdt et besøk. Begge ble bygget på 1800-tallet.
Sassnitz ligger godt til med tanke på forbindelser til Skandinavia, Russland og de Baltiske landa, og er derfor et godt knutepunkt for både passasjer- og fraktferger