Rønne til Sassnitz Ferge

Rønne Sassnitz fergeruten knytter Bornholm med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, BornholmerFærgen. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rønne Sassnitz fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rønne til Sassnitz Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Bornholm til Tyskland side.

Rønne - Sassnitz Fergeselskaper

  • BornholmerFærgen
    • 10 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rønne Sassnitz priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rønne Sassnitz ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rønne Guide

Den danske byen Rønne ligger på Bornholm, I Østersjøen. Den lille øya har omkring 11.500 innbyggere og en naturhavn. På grunn av havnen dens, og som et resultat av plasseringen sin ved Østersjøen, har byens historie vært påvirket av både tyskere og svenskere, siden byen ble grunnlagt som en sild fiskehavn. I dag er det et populært reisemål for besøkende fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Her kan man vandre rundt byens brosteinsbelagte gater, besøke museer og nyte de praktfulle bindingsverkhusene. Det er to gater i byen, som er av særlig betydning: Laksegade og Storegade, som begge har mange historiske hus, som en gang var hjemsted for byens adelsmenn og kjøpmenn.

Ferger knytter Rønne til resten av Danmark, og også til Ystad, Sassnitz og Swinoujscie.

Sassnitz Guide

Øya Rügen raker inn i Østersjøen, og dens største by, Sassnitz, er et populær turistmål, og havnen dens, som strekker seg omkring 1,5 km ut i havet, er en magnet for luksusyatcher, fiskebåter, passasjerferger og lystbåter. Den gamle delen av byen er beliggende i den nordøstlige delen av havnen, og like forbi havnen, etter en nedlagt fergeterminal, ligger en U-båt museum. Alt i alt har øya over 40 museer som dekker en rekke emner, fra lokal historie til arkeologi under vannet. Det er også en rekke kirker, palasser og herregårder, inkludert Ralswiek Palace og Granitz jakthytte, som daterer tilbake til det 19. århundret.

Som et resultat av sine gode forbindelser og geografiske nærhet til Skandinavia, Russland og de baltiske landene, er havnen i Sassnitz godt knutepunkt for internasjonale passasjer- og fraktferger.